Ako sledovať slovenské a české stanice v Nemecku cover Joži šteluje televízor

 

Ako sledovať slovenské a české stanice v Nemecku

Po náročnom odpracovanom dni nie je nič lepšie, ako si oddýchnuť pri dobrom filme, seriáli či obľúbenej relácii v televízii. Ako na to, keď sa nachádzate stovky kilometrov od domova v zahraničí? V dnešnom blogu vám prinesieme pár tipov, ktoré podľa nás fungujú najlepšie. So satelitnou televíziou to môže byť v Nemecku trochu zložitejšie, najmä ak bývate v dočasnom podnájme alebo ubytovaní. Preto sa pozrieme na to, ako využiť na sledovanie TV v zahraničí jeden z najväčších zázrakov modernej doby - internet. Budete k tomu potrebovať samozrejme pripojenie na internet a jedno zo zariadení ako sú televízor, Android televízor, smartfón či tablet s operačným systémom Android alebo iOS, notebook alebo počítač.

 

 

TELEVÍZOR

 

Pre pozeranie slovenských a českých staníc v zahraničí sme zvolili poskytovateľa takejto služby a tým je AntikTV. Táto spoločnosť ponúka 3 balíky:

- VSTUPNÝ BALÍK: 12 televíznych staníc, ZDARMA

- VEĽKÝ BALÍK: 99 televíznych staníc, 7,90€/mesiac

- BABYLON BALÍK (18+): 8 televíznych staníc, 3,35€/mesiac

K sledovaniu televízie je potrebné vlastniť buď Antik TV Box, Apple TV Box, Android Box alebo Android TV.

Do multimediálneho boxu pripojeného priamo do TV alebo do TV s operačným systémom Android jednoducho nainštalujete aplikáciu Antik TV. Tá vás prevedie všetkými potrebnými krokmi a už zakrátko pozeráte slovenské stanice ako doma.

 

SMARTFÓN / TABLET

 

 

Do týchto dvoch typov zariadení si viete nainštalovať aplikácie, ktoré televízne stanice priamo streamujú. Aplikácie si môžete stiahnuť bezplatne, v niektorých sú vybrané programy dostupné zadarmo, za niektoré si musíte zaplatiť formou mesačného predplatného. Nájdete ich prostredníctvom App Store alebo Google Play a my Vám dnes niektoré aj vypíšeme.

Antik TV

Slovenské Televízie

Orange TV

SledovanieTV – sledovanie online televízie

Skylink Live TV Sk

O2 TV SK

Magio Go

Horizon Go SK

 

NOTEBOOK / POČÍTAČ

 

 

Na pozeranie slovenských a českých staníc cez počítač alebo notebook si stačí otvoriť webový prehliadač a vybrať si jednu zo stránok, ktoré zhromažďujú live stream-y z jednotlivých krajín. Ponuka takýchto streamovaných televíznych staníc je obmedzená, nakoľko je bezplatná. Mainstreamové televízne stanice si viete pozrieť priamo na ich oficiálnych stránkach, kde niektoré tieto služby ponúkajú bezplatne a niektoré si za to nechajú zaplatiť.

 

 

 

 

Ďalšie blogy

  Najlepšie letné športové podujatia v Nemecku  
Náhľadový obrázok - joži fandí na štadióne
Kamkoľvek sa chcete presťahovať, čelíte veľkej výzve.
  Ďalšie (ne)užitočné frázy v nemčine  
Dalsie (ne)uzitocne frazy v nemcine titulny obrazok - Jozi pouziva slovnik na pocitaci
  Mobilné služby v zahraničí  
  Sú potraviny v Nemecku drahšie ako na Slovensku?
ceny potravin v nemecku uvodny obrazok jozi s nakupom
TOP 7 miest v Nemecku, ktoré sa oplatí vidieť  
TOP 7 miest v Nemecku, ktoré sa oplatí vidieť