TOP 5 NEMECKÝCH E-SHOPOV NA NÁKUP DARČEKOV

 

Vianoce sú za rohom, vaši najbližší už doma pomaly zdobia stromček no vy ste ešte v Nemecku a stále neviete, čo pekné im priniesť pod stromček? Prinášame vám prehľad overených nemeckých e-shopov, v ktorých darčeky vyriešite za pár klikov, bez zbytočného pobehovania po nákupných centrách.

 

 

5. Lidl Shop

 

Internetový obchod siete predajní Lidl je v Nemecku na vyššej úrovni ako doma na Slovensku. Nenakúpite tu len oblečenie, kuchynských pomocníkov, náradie či potreby do domácnosti. Cez nemecký online Lidl Shop si môžete objednať dokonca aj nábytok, Televíziu, smartfón či herný počítač.

Poštovné sa môže pri jednotlivých produktoch líšiť v závislosti na typ a veľkosť tovaru. Dodacia lehota takisto závisí od jednotlivých produktov a vždy je uvedená pri danom produkte v e-shope. Všeobecne však ako základnú sadzbu poštovného na vašu objednávku zaplatíte 4,83 €.

 

 

4. Media Markt

 

Ak sa zaujíma hlavne na elektronika a vychytávky, ale aj domáce spotrebiče, všetko nájdete na jednom mieste - Media Markt. Eshop s elektro tovarom podobný napríklad slovenskému Nay Elektrodom či Datart.

Doručenie trvá zvyčajne 1 až 2 pracovné dni a za štandardné poštovné zaplatíte od 3 do 5 €, ak však kupujete objemnejší tovar, ako napríklad TV, za doručenie zaplatíte asi 15 €. Nemusíte sa však báť, pri vytváraní objednávky sa vám všetky dodatočné náklady automaticky zobrazia, takže nemusíte nič prepočítavať.

 

 

3. Zalando

 

Pokiaľ máte v pláne nakupovať módu, vaša voľba bude jednoznačne eshop Zalando, v ktorom nájdete oblečenie, obuv a módne doplnky od výmyslu sveta. Pri vyhľadávaní produktov vám pomôže nespočet filtrov, vďaka ktorým si môžete dopredu zvoliť vaše obľúbené farby, značky, či dokonca materiál.

Štandardné poštovné je na všetky produkty zadarmo, a navyše so 100-dňovou lehotou na vrátenie tovaru, takisto zadarmo.

 

 

2. Otto

 

Nemecký e-shop Otto by sme pravdepodobne mohli prirovnať k na Slovensku známej Alze. V širokej ponuke nájdete módu, nábytok, hračky, elektroniku či domáce potreby a potreby pre kutilov. 

Pre nových zákazníkov ponúka teraz dokonca zľavu 15 € na prvý nákup nad 50 € a dopravu zadarmo.

 

 

1. Amazon

 

Americký gigant Amazon sa pomaličky rozrastá do stále viac krajín, a je len otázkou času, kedy jeho služby budeme môcť naplno využívať aj doma na Slovensku.

V Nemecku je na trhu Amazon so svojou stránkou amazon.de už dlhé roky a má tu aj značné množstvo skladov, vďaka čomu si môžu Nemci objednávať rôznorodý tovar rýchlo a za lacnejšie poštovné. Z amazonu si viete objednať takmer čokoľvek od obuvi cez elektroniku až po knihy. Niet divu, že je v Nemecku jednotkou spomedzi internetových obchodov.

Poštovné na Amazone závisí od jednotlivých zásielok, zvyčajne sa však štandardné poštovné pohybuje v rozmedzí 0 - 4 € a doručenie je už do 2 dní od odoslania.

 

 

Tak čo, viete už, kde nakúpite darčeky pre svojich najbližších? Nezabudnite si urobiť radosť aj vy, a kúpiť si niečo pekné aj pre seba!

 

 

 

 

Ďalšie blogy

Aj napriek tomu, že v posledných rokoch sa o Vianociach premýšľa iba v spojitosti s
vianoce v nemecku
  Ako je to s prídavkom na dieťa (Kindergelt) v Nemecku?  
pridavok na dieta uvodny obrazok - jozi vypisuje tlacivo
  Príručka vodiča v Nemecku  
prirucka vodica v nemecku
  Ďalšie (ne)užitočné frázy v nemčine  
Dalsie (ne)uzitocne frazy v nemcine titulny obrazok - Jozi pouziva slovnik na pocitaci